Условия за доставка

Стандартният срок за доставяне на парфюми и боди продукти, поръчани през интернет магазина www.Parfumi.org е до 2 работни дни ( с куриерска фирма Спиди), ако избраните от клиента продукти са налични. Цената и срокът на доставка се образуват в зависимост от адреса за доставка, посочен от клиента, и размерите и теглото на направената поръчка, както следва:
 
Зона 1СОФИЯ - ГРАД (Районите на Бенковски, Световрачане, Чепинци, Нови Искър, Панчарево, Бусманци, Казичане, Банкя, Горна баня са към Зона 2.)
Срок – до 2 работни дни от датата на поръчка с куриерска фирма Спиди в работно време (до 18:00h). 
 За поръчки над 90 лв. - БЕЗПЛАТНО. За поръчки с по - ниска стойностцена 3.00 лева.

Внимание: За фиксиран час се доплаща - цена 2.00 лева.

Зона 1- СОФИЯ - ГРАД - ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ - 

При поръчка, направена и потвърдена от наш сътрудник до 12:00 часа в работен ден, има възможност да бъде доставена до края на работното време в същия ден. Тази услуга може да бъде изпълнена само след потвърждение от наш оператор по телефона.

За тази услуга се заплащат допълнително 6,00 лева над обявената цена за доставка, включително и в случаите, когато доставката е обявена за безплатна.

  

Внимание: Районите на Бенковски, Световрачане, Чепинци, Нови Искър, Панчарево, Бусманци, Казичане, Банкя, Горна баня са към Зона 2.

 

Зона 2- Срок  - един до два работни дни от датата на поръчка. Цена - 7,00 лева

3free shipping - БЕЗПЛАТНА доставка за страната за поръчки със стойност над 90 лв. или 3 и повече поръчани артикула.


Айтос, Асеновград, Балчик, Берковица, Благоевград, Ботевград, Бургас, Бяла слатина, Бяла, русенско, Варна, Велики преслав, Велико търново, Велинград, Видин, Враца, Габрово, Горна оряховица, Гоце делчев, Девин, Димитровград, Добрич, Дряново, Дупница, Елхово, Исперих, Ихтиман, Каварна, Казанлък, Карлово, Карнобат, Кнежа, Козлодуй, Кубрат, Кърджали, Кюстендил, Левски, Ловеч, Лом, Лясковец склад, Монтана, Несебър, Нова загора, Нови пазар, Обзор, Павликени, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Петрич, Пещера, Плевен, Пловдив, Поморие, Попово, Приморско, Провадия, Първомай, Раднево, Радомир, Разград, Разлог, Раковски, Рудозем, Русе, Самоков, Сандански, Свиленград, Свищов, Севлиево, Силистра, Сливен, Смолян, Созопол, Стамболийски, Стара загора, Тетевен, Троян, Трявна, Тутракан, Търговище, Харманли, Хасково, Чепеларе, Червен бряг, Чирпан, Шумен, Ямбол.

За всички останали населени места срокът на доставка е 3 работни дни.

 

Услуги:

Подаръчна опаковка

Закупената от Вас стока може да бъде опакована и изпратена като подарък. За тази цел е необходимо да се свържете предварително с наш служител по телефона, за да уточните дали и как това е възможно. 

За тази услуга се заплаща допълнителна такса, която се уточнява по време на потвърждението на поръчката от наш служител спрямо вашите изисквания. 

Картичка с  пожелание

Към опаковането като подарък може да бъде добавена и подходяща за повода картичка с Ваше лично послание към получателя на пратката. За да уточните Вашите изисквания, моля, свържете се с наш служител допълнително.


Забележки:


- доставки не се извършват в Неделя и официални празници
- парфюмите се изпращат след потвърждение от клиента
- проверка на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа.
- поръчки направени след 12:00 се обработват следващия работен ден
В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Мега Мол БГ ООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички последващи разходи по доставката. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

- доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
- цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
- при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката.

В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, сътрудник на Parfumi.org е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи реална очаквана дата на доставка. Всички стоки, поръчани през онлайн магазина www.Parfumi.org са застраховани.

Клиентът получава стоката от служител на отдел логистика на Мега Мол БГ ООД или куриерската компания, с която Мега Мол БГ ООД е сключила договор. При доставка на стоката клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да заплати дължимата сума в случаите на „Наложен платеж”.

EM Media Magento widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates