Как да поръчам?

Начини за поръчка на парфюми от Parfumi.org

АКО СРЕЩАТЕ ТРУДНОСТ ПРИ ПОРЪЧКАТА МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ЧАТ КЛИЕНТА ИЛИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ СКАЙП 

Поръчка През сайта Parfumi.org
Прегледайте категориите и  продуктите в нашия електронен магазин, изберете желания артикул, проверете наличните опции (цвят, размер, милилитри и тн.) , ако има такива, и изберете това, което считате за най – подходящо. Когато сте избрали артикула с опциите, които желаете, натиснете бутона „в кошницата”.
Като отворите страницата  „Моята кошницата”, която се намира в горния десен ъгъл на уебсайта, може да видите какви стоки сте избрали до момента, и каква е общата сума на вашата поръчка. Можете да продължите да добавяте продукти, като натиснете левия бутон „Продължи пазаруването”, или да премахнете продукти, които сте добавили към кошницата си, но не желаете да поръчате. Когато се уверите, че в кошницата се съдържат точно тези продукти, които искате да закупите, може да преминете към следващата стъпка. Тук е мястото, където трябва да въведете кода за промоция, ако имате такъв. След като го направите, натиснете бутона „ Към поръчката”, за да продължите към следващата стъпка. 

Тук може да изберете дали да поръчате като "гост" или да се регистрирате. Регистрацията Ви дава удобството да поръчвате бързо и лесно, без да се налага да попълвате данни за поръчката. Ние съхраняваме вашите данни и всеки път, когато поръчвате, ние използваме въведената информация. Освен това, като регистриран потребител на нашия сайт може първи да получавате информацията за промоционални акции, както и да получавате често специалните кодове за отстъпка при поръчка. След като се регистрирате, или изберете да поръчате като „гост”, преминавате към следващата стъпка. 

Въведете адрес на който искате да доставим Вашата поръчка. Попълнете коректно всички полета, обозначени със * . След като го направите, може да продължите нататък. Ако сте допуснали неточност при въвеждането, на следващите стъпки все още ще можете да промените данните си, като натиснете бутона „Редактирай”. 

Изберете вида на доставката, която желаете. 

Преглед на поръчката:
Тук отново може да проверите стоките, които сте поръчали, количествата, опциите и да се уверите, че това е точно Вашия избор. Можете, ако е необходимо, да се върнете назад и да направите корекции в адреса, вида на доставката и другите данни, които сте попълнили. Когато всичко това е готово можете да финализирате вашата поръчка и да очаквате наш сътрудник да се свърже с вас на посоченият от вас телефон. 

Готово!

Поръчка по телефона 
Ако нямате възможност да направите вашата поръчка през сайта на Parfumi.org ,можете да се свържете с нас на някой от телефоните на фирма Мега Мол БГ ООД–  0700 13 133 е национален телефон на цената на един градски разговор. 0887175061 е мобилен телефон на Parfumi.org. Нашите сътрудници ще отговорят на вашите въпроси и любезно ще ви консултират относто вашата поръчка. 

Поръчка по Skype 
За ваше удобство може да се свържете с нас по Skype: parfumi.org и да предадете вашата поръчка на онлайн оператор. 

Поръчка по e-mail 
Можете да изпратите вашата поръчка директно на нашия фирмен e-mail, като оставите и телефон и адрес за контакт, на който да се свържем с вас за подробностите

Поръчка през чат клиент

За ваше удобство е възможно да направите вашата поръчка през чат клиента на Parfumi.org. Той се намира в долния десен ъгъл на сайта и е активен през работното време на Parfumi.org - от 9:00 до 18:00. През останалото време също можете да ни оставяте съобщения, на които ние ще ви отговорим при първа възможност!

Потвърждение и изпълнение на поръчки
Сътрудник на Parfumi.org задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена през сайта. Мега Мол БГ ООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина www.parfumi.org, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на Parfumi.org е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.
Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 16:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 16:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.
Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента.
Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже. 

EM Media Magento widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates