Промоции

Промоции

10 Item(s)

на страница

Решетка Списък

Задай Низходяща Посока
10 на страница
 1. Връхни нотки: цитруси, листа на виолетки.
  Сърцеви нотки: джинджър, розов пипер, лавандула, кардамон.
  Базисни нотки: guaiac - зеленикаво - кафяво дърво, бензоин.

  Създателите на S.T. Dupont представиха нова двойка модерни, лъхащи и излъчващи свежест, зареждащи и преизпълнени с енергия мъжки и дамски аромати, като продължение на серия Passenger от 2008г.
  Парфюмът Dupont Passenger Cruise за мъже е изграден от ударни дози чиста енергия, силата на полъха от морски и зелени нотки и свежи цитрусови плодове. Всичката тази комбинация е съпроводена и последвана от сладък карамел, ирис, дъхави подправки и жасмин. Ухание на сандалово дърво, пачули, кедър и топъл кехлибар са завършващата фаза от уханието.
  Аромата е лансиран през 2011 година.
  S. T. Dupont действа доста магнетично и провокиращо. Той приканва мъжете за луди приключения, странства и страсти. От него се носят ухания, които навяват спомени за градина от сочни цитруси, в които аромата на зелени мандарини, черна стафида и примесени със сочна круша се реят наоколо. Летен полъх на свежест се заформя усета за сандалово дърво и мускус, а всичко това допринася за трайна диря след притежателя му.
  Парфюма навява асоциация и за морски пътешествия, за живот изпълнен с множество впечатления. Уникалността на ароматната композиция е изграден на основата на дървесните нотки. Тайната му се крие в елегантен и стилен флакон, типично в стила на Dupont.
  Мъжкият представител от двойката аромати от Dupont е с дървесен аромат. S.T. Dupont кани своите привърженици към страхотни емоции с круиз.
  Дизайнът на двата типа флакони е в стил като разкошен аксесоар за дома характерен за S. T. Dupont. Преобладава кожата, преливаща в черни и бели цветя.
  Dupont Passenger представя не само един неповторим нов парфюм, но и отваря врати към света на големите спортове и дарява възможност за морската разходка. Представете си тръпката, обаянието и вълнението при заставане зад щурвала на бързоходна яхта. Усещането е неописуемо, нали? Превърнете се в част от цялата Вселена обгърнати от едно величествено ухание.
  За парфюма на S. T. Dupont, Dupont Passenger е характерно и пристрастяването, За мъжете докоснали се до този благодат ще се превърнат завинаги в негови покорни роби. За дамите това ухание е магнетично, силно и завладяващо, също като техните половинки.
  Тайната на чара се крие в свежестта и прохладния полъх, а кой мъж не е готов на всичко за едно такова изживяване. Впуснете се в дебрите на аромата от S.T. Dupont и бъдете себе си. Стилът и мотото на този парфюм ще бъдат вашето второ “Аз“.

  Научете повече
 2. Dupont Passenger за жени носи аромата на зелена круша, бергамот, черно френско грозде и круши, циклама, рози и гардения, които добавят уникалност и оригиналност на този отличителен парфюм. Дизайна на флакона и съчетанието му с кожа, е изцяло в стила на S. T. Dupont. Изчистен, цветен аромат, подходящ за всеки ден. Научете повече

10 Item(s)

на страница

Решетка Списък

Задай Низходяща Посока
10 на страница

EM Media Magento widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates