Кои сме ние

За Parfumi.org

* Този уебсайт е създаден и поддържан от фирма Мега Мол БГ ООД. В онлайн парфюмерията Parfumi.org вие ще се радвате на изключително богато разнообразие и атрактивни цени само на оригинални продукти.

Parfumi.org е платформа, на която има информация и възможност за поръчка на над 2000 продукта. Предлаганите от нас изключително експедитивни условия за доставка са възможни, тъй като имаме налична голяма част от стоката, която ви предлагаме.

Продуктите, които предлагаме, са внимателно подредени по категории и производители, измежду които Bvlgari, Lanvin, Dupont, Versace, Gucci, Calvin Klein, Nina Ricci, Givenchy, Thierry Mugler, Armani, Ferre, Burberry, Dolce&Gabanna, Lancome, Hugo Boss, Paco Rabanne, Carolina Herrera, Roberto Cavalli и др.

Ние ви гарантираме:

100% оригинални продукти
Всички продукти, които се продават при нас, са с гарантиран произход. Парфюмите, които предлагаме, са оригинални, от официални доставчици.

Експресна доставка
Натрупания опит през годините ни дава възможност да обработваме поръчките и да извършваме доставките си по - бързо от останалите. Разполагаме с логистична структура от най - високо ниво.

Лоялност и добро отношение
Винаги се стремим да обслужваме клиентите си на високо ниво. Нашите служители са любезни, отзивчиви и на ваше разположение всеки делничен ден от 9:30 до 18:00 часа.

Добри цени
Успявайки да се наложим като най - добрите в своя бранш, ние се гордеем с факта, че можем да предложим конкурентни условия на нашите клиенти. Въпреки огромния асортимент, който предлагаме, цените ни са винаги адекватни с пазарните. Ако мислите, че някоя от предлаганите от нас продукти не е на добра цена, можете да се свържете с нас за коментар и ние ще се постараем да направим корекция.

-% за редовни клиенти
Всички наши редовни клиенти се радват на отстъпки и преференциални условия. Ние инвестираме в дългосрочни отношения.

Защо да поръчате от Parfumi.org?

 

Има стотици сайтове за парфюми- ежедневно се появяват нови, други пък изчезват. Как да разберете от къде парфюмите са оригинални? Истината е, че няма друг начин, освен да рискувате, или да се доверите на опита на другите.

Parfumi.org успешно съществува от 2008 година, има няколко хиляди регистрирани клиенти и ежедневно изпълнява десетки поръчки. Нашите служители са винаги готови да Ви обърнат нужното внимание и да ви дадат професионална консултация.


Мъжки и дамски парфюми на добри цени

EM Media Magento widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates